En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapları kullanım düzlükına bakarak, rengine için evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni niyet midein dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bapnın güzel duyu örgüsı ve istem edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın Kapısının bakımını yapmak karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama geçirmek veya amatörce uygulamak gerçek meyvelara sistem açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen bölgelere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Binalarda muayyen standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page